Reaktion og forventninger

Hvor ofte skal jeg have zoneterapi og hvilke reaktioner kan jeg forvente?!

Ofte optræder reaktionerne allerede efter 1. behandling, men typisk er det at der kan gå 3-4 behandlinger inden de ordentligt er kommet i gang, det kommer meget an på hvad der er af ubalancer i kroppen. 

Hvis der ikke er reaktioner inden for de første 6-8 behandlinger bør behandlingen stoppe. Reaktionerne ses som et led i bedring. De må nødvendigvis gennemleves, selv om de nogle gange kan være ubehagelige. Alt i alt giver de et billede af klientens samlede sundhedstilstand. 

Af reaktioner kan nævnes:

  • Man sover bedre og vågner mere udhvilet. Man føler sig bedre tilpas generelt, med en øget fysisk og psykisk styrke. Denne positive reaktion ses først og fremmest hos klienter, som ikke er alvorligt belastet. 
  • Huden aktiveres, svedsekretionen øges og sveden har en ny og ofte ubehagelig lugt. Der kan komme små udbrud af eksem. 
  • Afføringen bliver hyppigere og i større omfang. Den kan være ildelugtende, slimet, misfarvet, evt. blodig og der kan forekomme luftdannelser.
  • Nyrerne udskiller mere urin og den kan blive uklar samt kan også lugte ubehageligt.
  • Næse, svælg og bronkieslimhinderne skal udrenses, hvilket kan give sekreter der kan variere i farve og lugt samt konsistens. 
  • Kvinder udskiller udflåd, ofte så skarp og koncentreret at det kan fremkalde irritation eller sår i det omkringliggende væv.

Overstående reaktioner er alle et resultat af en øget aktivitet i udrensningsorganerne. 

Herudover kan der være tale om:

  • Gamle sygdomme som ikke er blevet kureret eller som blot er blevet undertrygt med medicin. Der kan evt. forekomme en kortere periode hvor det kan bryde ud på ny. "Gamle sygdomme bliver som nye" 
  • Psykiske reaktioner kan optræde over en bred skala, som kan være lige fra gråd til befrielse og glæde. 

Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Jeg kan ikke forudsige hvordan din krop vil reagere, da reaktionerne er individuelle. Reaktioner skal ses som positive, da det fortæller at kroppen tager imod behandlingen og den arbejder med de forskellige ubalancer der er i kroppe samt at bedring er på vej. 

Hvis der opstår en reaktion som du har brug for at vende med mig som behandler er du altid velkommen til at sende mig en sms på mobil nr. 28689836 så vender jeg tilbage så snart det er muligt. Eller skulle du have andre spørgsmål ang. zoneterapi er du også velkommen til at skrive til mig på sms eller via min Facebook side ”Tistrup Zoneterapi” 

Del siden