Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en blid behandlingsform, som anvender blide tryk under fødderne til at hjælpe kroppen til selvhjælp. Ved zoneterapi arbejdes der som udgangspunkt i, at hele kroppen er inddelt i forskellige områder, som afspejler kroppen. Nede under fødderne findes forskellige zoner, som tilsammen har forbindelse til alle kroppens områder. Det vil sige, at alle zonerne der er afspejlet i fødderne, fungerer som et kort over hele kroppens områder.

Gennem tryk på punkter under fødderne, som er forbundet til resten af kroppen, kan forskellige problematikker afhjælpes ved at aktivere kroppens selvhelbredende kræfter. Når der opstår gener i kroppen, kan der være brug for, at hjælpe den på vej i sin egen helbredelse. Ved zoneterapi gives der blide tryk under foden, og forskellige zoner på kroppen bliver derved stimuleret til at genoprette deres naturlige balance.

Zoneterapi behandling kan afhjælpe en lang række problemer ved at løsne op for positiv energi og aktivere kroppens egne helbredende energier og kræfter. Zoneterapi er derfor en alternativ, men anerkendt behandlingsform, som flere og flere benytter sig af.

Zoneterapi kan afhjælpe gener og problemer hos både børn og voksne.

Zoneterapi hjælper kroppen til selvhjælp

Zoneterapi er en mild behandlingsform, som har en positiv indvirkning på kroppen, den har ingen deciderede negative bivirkninger. Du kan trygt blive behandlet med zoneterapi og få afhjulpet smerter, stress og opnå generelt velvære.

Del siden