Reiki healing har gode resultater

Reiki healing har gode resultater mod bl.a.:
- Stress 
- Højt blodtryk 
- Allergi 
- Eksem 
- Spændinger 
- Hovedpine 
- Smerter ved f.eks. piskesmæld, migræne og sportsskader
- Nakke- og skulderproblemer 
- Mavelidelser 
- Ledsmerter 
- Kredsløbsproblemer 
- Hormonelle- og menstruationsproblemer 
- Betændelsestilstande 
- Psykiske problemer 
- Energiniveau og immunforsvar
- Skaber balance mellem krop og sind
- Støtter medicinsk behandling og afhjælper bivirkninger
- Depressioner, angst og fobier
- Udrensning af giftstoffer 


Vigtigt at vide
Uanset formen for healing er det vigtigt at drikke meget vand bagefter. Vandet er med til at udskille de affaldsstoffer, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen.

Nogle klienter kan nøjes med én behandling, hvor andre skal have flere behandlinger for at komme af med deres problem.

Reiki Healing

Hvad er Reiki?
Reiki stammer fra Japan og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui genopdagede den flere tusinde år gamle healings form. 

Reiki healingen har gode resultater med mange kendte sygdomme. Den tilfører energi og velvære samt forstærker immunforsvaret. Healingen tilfører energi til kroppen og kan lindre og fjerne smerter samt harmonisere, balancere og opløse blokeringer. Behandlingen foregår ved håndspålæggelse, og er en simpel men meget kraftfuld behandlingsteknik.

Reiki healing fjerner de blokeringer kroppen måtte have. Energien søger derhen, hvor klienten har brug for den. Sagt på en anden måde: Det er klientens eget system der bestemmer, hvad der heales.
Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healings proces og det er ikke afgørende om du er troende eller tror på healing for at det virker.

Reiki er ikke i modstrid med nogen religion eller meditativ praksis!

Sådan foregår en healing med "hænder på"

Klienten lægger sig (påklædt) på briksen og får et tæppe, hvis det ønskes. Healeren lægger hænderne på klienten i en serie positioner - først kan det være omkring hovedet, dernæst resten af kroppen. En fuld behandling varer 50 min. Det er meget forskelligt hvad der opleves, nogle klienter mærker noget, nogen ser farver, mærker prikken og stikken eller varme og andre falder i søvn. Det er ikke af betydning for healingens effekt om du mærker noget.

Fjernhealing
Fjernhealing kan for nogen være lidt sværere at forholde sig til, men er ikke desto mindre lige så effektiv. Vi aftaler tidspunktet for healingen og klienten slapper blot af og tager imod i de ca. 30 min. det varer. Ofte vil man kunne mærke det i kroppen. Fjernhealing er især en god erstatning, hvis man ikke har mulighed for at komme til klinikken og der derfor ikke kan komme hænder på. 
Når du har bestilt din tid, begynder energien allerde at virke. Når du har tid til din fjernhealing, kan du sørge for at lægge dig godt til rette. På den måde kan du nyde behandlingen bedst muligt og få mest ud af det.

Lær Reiki Healing

Har du lyst til at videreudvikle dine medfødte spirituelle evner, er Energi Healing lige noget for dig. Vi er flere underviser på og har flere lokaler, så vi vil undervise i første, anden eller trejde del. Du har derfor mulighed for at, deltage på lige præcis det der passer til dig. Du lære om vores energi systemer i kroppen og hvordan vi kan hjælpe os selv og andre til at få det bedre med healing. 


Der er ikke nogen kursus plan, så ønsker du et kursus skal du blot booke det online her
Så snart der er et kursus booket, vil det være at finde i vores Kalender samt på vores facebook side Energi og velvær.

Medier

Berit har hjulpet mange gennem årene. Men efter at have hjulpet Heidi kom der denne artikkel ud af det fra Ugeavisen i Varde. 

https://www.ugeavisen-varde.dk/varde/VARDE-Berit-reddede-mit-liv/artikel/112250


Berit har også deltaget i et programmet Alternativ behandling - virker det? 
Der blev sendt på DR2 i 2016

Del siden