Det kunderne siger

Fortæl gerne om din oplevelse hos os på vores facebook side "Energi og velvære"
Ved at dele netop din oplevelse kan du inspirere og hjælpe andre til at gøre det samme

I 4 år har jeg været ramt af bivirkninger af HPV-vaccinen, og jeg har været igennem mange forskellige behandlinger i årenes løb.
Jeg er nu i gang med et forløb hos Berit til healing og ansigtbehandlinger, og har tit oplevet en utrolig ro i kroppen derefter. Kombineret med Berits behandlinger, går jeg hos Mie ved Klinik Thorsen. Siden jeg startede forløbet i januar, har jeg mærket markant bedring, og kan nu sige, at et af mine hovedsymptomer, som er hovedpine, er væk"


Sara Korsgaard

25.10.2018

Jeg mødte Berit for første gang i 2015, efter at jeg havde, og gør stadig, døjet med kræftsygdom siden 2010. I Heldigvis mærkede jeg intet til kræften, da det var opdaget i tidlige stadier, men mentalt var jeg nede over min sygdom, humør, energi, og livsmod var nede og skrabe bunden.


Kræften var og er en lidt kompleks størrelse. I 2010 fik jeg konstateret en godartet tumor ved højre frontallap. Den sad så uheldigt at den ikke kunne fjernes helt, så genvækst af den har betydet operation i 2010, 2014, og 2016. Efter sidste operation fik jeg kemo og strålebehandling, for at se, om det kunne holde tumoren i skak, hvilket umiddelbart ser ud til at være lykkedes. I 2013 fik jeg konstateret nyrekræft i venstre nyre, som blev fjernet. Op til årsskiftet 2017-18 blev der opdaget at nyrekræften havde spredt sig til højre lunge, samt nogle lymfekirtler, hvilket jeg fik en stærk målrettet behandling for.


Alt i alt fik Berit nok at gøre med at holde mit humør oppe. Berit skal have hele æren for at jeg magter livet i dag, og på en eller anden måde kan se et lys forude. Kræften i lymfekirtlerne er væk, og det der er i lungen kan nu fjernes ved operation. Min klippefaste tro, er at uden Berit's behandlinger, var det ikke blevet muligt.


Er man nede mentalt, kan kroppen ikke helbrede sig selv. Selvfølgelig har de medicinske behandlinger, som jeg har været i, også haft en eller anden form for virkning, men kroppen skal også kunne stå imod, og det gjorde Berit min krop klar tilKlaus Jensen

11.10.2018

Nanna Hindborg

10.10.2018

Jeg har været til kranio sakral terapi ved Berit, med min datter på 3 måneder grundet søvn problemer - og det har virket helt fantastisk! Terapien har hjulpet rigtig godt på søvnen, men jeg kan også se en helt fantastisk udvikling med min datter 😊
Jeg kan klart anbefale dette til andre! - og Berit er super sød og god til de små børn.


Sisse

26.09.2018

Jeg har i flere år fået ansigtsbehandlinger og rettet + farvet bryn og vipper af Mette. Hun er SÅ dygtig og jeg kører gerne 45 min for det :)


Jeanette Hellwig

19.09.2018

Efter min første behandling går jeg derfra med en rigtig god fornemmelse. Jeg var til mit aller første kraniosakral behandling hos Berit og hun fik det til at være en rigtig god oplevelse. Der er var både plads til alvor og humor under behandlingen. Berit
var rigtig god til at forklare og fortælle, det synes jeg var rigtig dejligt så man som kunne ikke ligger der som et stort spørgsmålstegn og ikke aner, hvad der foregår. Jeg ser frem til at komme igen :-)


Nilo Kheir Khan

13.09.2018

Jeg er lige kommet ud fra min last-minut behandling som søde Heidi fik klemt ind på grund af min rodet kaldender.
Fra start til slut har det været ren luksus og selvom det kun er min 2.behandling kan jeg virkelig mærke at det er et personale som virkelig interessere sig for deres patienter og lægger mærke til hvad der gør deres situation speciel. De vil hjælpe dig til
det bedste resultat og følger ikke bare den samme protokol til alle deres kunder. Jeg har selv døjet med voldsom acne og brugt mange penge forskellige steder i håb om et resultat, jeg ville ønske jeg dengang vidste at jeg kun behøvede et sted.


Jeg er en kvinde på 32 år, som desværre lider af meget hovedpine og træthed. Igennem de seneste år har jeg oplevet stor gavn af at modtage fjernhealing fra Berit.
Fjernhealingen foregår i mere eller mindre regelmæssige intervaller. For mig fungerer det som et nødvendigt brændstof, som gør at min hverdag kan hænge sammen og jeg får tanket energi og lindret min hovedpine.

Jeg har igennem årene prøvet utroligt mange behandlingsformer, både i det offentlige og det private - for mig har Berit været af helt afgørende betydning. Jeg kan på det varmeste anbefale Berit"


Lærke Nielsen

31.10.2022

Mette og Berit har de største anbefalinger fra mig. Det er to fantastiske kvinder som virkelig har styr på deres ting.

For 3 år siden mødte jeg Berit for første gang, da jeg var blevet syg efter en vaccine. Jeg fik besøg af Berit som hjalp mig ud af kørestolen som jeg desværre var havnet i. Efter at have været syg i 2 år og et brændende ønske om at få livet tilbage, fik jeg det endelig - efter at have haft besøg af Berit. Jeg er så taknemmelig for hendes hjælp. Der kom denne artikel ud af at hun havde hjulpet mig.

http://www.ugeavisen-varde.dk/varde/VARDE-Berit-reddede-mit-liv/artikel/112250


Mine børn har også haft rigtig god gavn af besøg hos Berit. Den yngste led af spontant køresyge og efter besøg hos Berit har det været væk siden. Den ældste har også nydt godt af behandling hos Berit. Her blev der opdaget at hun havde stramt tungebånd og Berit har hjulpet hende til det er blevet bedre. hun var førhen temmelig klodset og kom altid til skade. Nu har hun især fået bedre balance.


Jeg har også nydt godt af Mettes gode råd omkring makeup og hendes fantastiske ansigtsbehandlinger. Total afslapning med plads til snak også. Mette og Berit har gennem deres makeup events lært mig at bruge makeup og vist mig hvor simpelt det er og ikke noget der tager lang tid.

Man er virkelig i gode hænder både ved Mette og Berit - og de er altid smilende og glade.
De varmeste og bedste anbefalinger fra mig og mine børn.


Heidi Nørby
25.07.2018

Tessa er 9 år gammel og har fået flere behandlinger hos Berit gennem de sidste 3 år. Senest fik Tessa behandling for insektstik som hun i år reagere på desværre.
Et lille stik blev til et stort hævet og hård knæ. Men efter behandling hos Berit og køb af dråber med hjem til videre behandling så blev knæet igen pænt som der tydelig ses på billedet.

Tessa Simonsen 25.07.2018

Heidi Thorø
23.07.2018

Har i dag fået zoneterapi og kraniosekral hos Berit, så det forhåbentlig kan sætte skub i en forestående fødsel. Om ikke andet var det virkelig en god oplevelse og skøn behandling. Jeg kommer helt sikkert igen :)

 

Stine
09.07.2018

Vi er kommet ved Berit i forbindelse med at min datter har haft problemer med forstoppelse. Det har været en super oplevelse og med den ønskede effekt samt gode fremadrettede råd.


Sidsel Trines datter Petersen Michaelsen
05.07.2018

Jeg har været ude og få vokset og farvet bryn ved Mette! Og det var en super god oplevelse, er glad for resultatet! Og Mette er virkelig god til sit arbejde! Tak tak tak for de skønne bryn, glæder mig til at komme igen!


Anne-Dorthe Ellegaard
29.06.2018

Mine børn og jeg er kommet hos Berit i flere år. Man får altid en fantastisk behandling hos et engageret menneske og man føler sig altid i centrum. Derudover har vi altid god effekt af behandlingen. Derfor anbefaler vi varmt Krop og ansigt.

 

Karen M. Nielsen
21.06.2018

Det er altid en fornøjelse at komme hos Mette. Dejlige omgivelse og en dejlig atmosfære.

 

Sofie
16.06.2018

Har været ved Berit 2 gange med min hørelse - men allerede efter første gang kunne jeg mærke forskel, min hørelse var blevet forbedret allerede efter en behandling - så vildt!!!

Vi var to veninder afsted til makeup event hos Mette og Berit. Det var en rigtig hyggelig dag! Personligt kendte jeg ikke så meget til makeup, så jeg lærte en masse. Og jeg fik købt, hvad jeg vil kalde et 'startkit' med hjem af det Mette og Berit kunne råde mig til, med min type hud, kulør og min øjenfarve. Så jeg fik lidt af hvert, til ansigtet. Og det bedste af det hele, er at det var bare minerals produkter, hvilket jeg, med sart hud, sætter stor pris på. Her godt et år efter er jeg stadig ikke løbet tør og jeg er stadig rigtig glad for mine produkter og den vejledning jeg fik.


Mejse E.B. Øhlenschlæger
19.03.2018

Mie
12.02.2018

Jeg får både voks og ansigts behandlinger ved Mette. Har aldrig gjort meget i voks og ansigts behandlinger, så det var vigtigt for mig at finde et sted hvor jeg følte mig tryg og fik den bedste behandling. Det får jeg ved Mette! Hun er super professionel og giver altid gode råd. Anbefaler Mette til alle!

 

Inge
29.01.2018

Den dejligste oplevelse at besøge Mette og få en god ansigtsbehandling 😀og få løsnet op for spændinger i ansigtet! Super sted, glæder mig til næste besøg.

 

Steffie
17.01.2018

Så rart og ordentligt et sted at komme! Udover utrolig lækre behandlinger, er både Mette og Berit begge med til at fuldende behandlingerne med hver deres dejlige personligheder. Man bliver virkelig taget kærligt, kompetent og godt imod, fra man kommer
til man går! Absolut et anbefalelsesværdigt sted!


Louise Brixen
06.01.2018

Jeg begyndte at få ansigtsbehandlinger, da min hud drillede. Takket være ansigtsbehandlingerne og super gode produkter er min hud nu få måneder efter kommet i balance, og er blevet rigtig fin.
Super skønt sted med fantastisk service - man føler sig altid velkommen!

 

Line Brixen Nielsen
06.01.2018

Jeg fik en ansigtsbehandling og den var så dejlig. Det var afslappende og man lå behageligt. Jeg blev præsenteret for nogle gode produkter som jeg helt sikkert vil bruge og jeg skal i hvert fald have en behandling mere.